Web diensten van Qubit,
specifiek ontwikkeld voor jouw behoeften.

Qubit IT web

WEBSITE ONTWIKKELEN

Tijdens het bouwen van een website houd je natuurlijk rekening met later. Een website is dan ook een hulpmiddel om jouw klanten contact met je op te laten nemen en te interesseren in jouw aanbod. Als je hier in het begin goed over nadenkt, dan kan jouw website jaren mee. Qubit IT helpt je daarbij. Bijna elke site die wij bouwen heeft WordPress als basis. Door de enorme flexibiliteit is WordPress de ideale software om een website op te bouwen. Daarnaast is het nog eens vrij eenvoudig te onderhouden, mocht je dat zelf willen doen.

WEBSITE AANPASSEN

Een website is meestal niet statisch, oftewel er zullen vaak teksten en afbeeldingen worden gewijzigd. In WordPress kan je dat vrij eenvoudig zelf doen. Veel ondernemers hebben hier alleen helemaal geen tijd voor. Qubit IT helpt je hier graag bij. Je kunt vrijwel ieder klusje aan jouw website door ons laten uitvoeren.

WEBSITE ONDERHOUDEN

Een website heeft, net als andere zaken, onderhoud nodig. Er worden regelmatig updates van de software vrijgegeven, de beveiliging moet op orde worden gehouden en je plugins hebben onderhoud nodig. Onderhoud is heel erg van belang, maar heeft voor veel website eigenaren niet de hoogste prioriteit. Daarbij is het vaak een technisch aspect en kan er een hoop misgaan bij aanpassingen. Wanneer je het onderhoud door Qubit IT laat uitvoeren, weet je in ieder geval dat jouw website in goede handen is. Zo maken wij bijvoorbeeld altijd een back-up voordat we veranderingen aanbrengen.

APPLICATIE ONTWIKKELEN

In sommige gevallen zijn standaardoplossingen niet voldoende. Het kan zijn dat ze niet aansluiten bij de huidige infrastructuur of simpelweg omdat je heel specifieke functionaliteit nodig hebt. Een maatwerk applicatie zorgt er voor dat jij zelf de regie in handen neemt en controle hebt over jouw processen.

HOSTING

Een website heeft een plek op het internet nodig om bereikbaar te zijn. Die plek wordt geboden door speciaal ingerichte servers waarop de website wordt gezet. Dit heet hosten. De servers van Qubit IT zijn zo uitgerust dat jouw nieuwe website snel te bereiken is, goede prestaties heeft (belangrijk voor Google) en vrijwel altijd online is. Heb je betrouwbare hosting nodig? Kies dan voor hosting van Qubit IT.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op via +31 (0)85 041 01 14
of vul het formulier hieronder in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Wat onze klanten zeggen…

Laat het ons weten als je vragen hebt.
We helpen graag.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu