Systeembeheer van Qubit,
omdat jouw apparatuur "gewoon" moet werken.

Qubit IT systeembeheer

NETWERKBEHEER

Netwerkbeheer is letterlijk het beheren van een computernetwerk. Een netwerkbeheerder is continue op de infrastructuur aan het letten en grijpt in waar nodig. Zo zorgt deze specialist voor voldoende capaciteit en functionaliteit. Onder de werkzaamheden behoren bijvoorbeeld het monitoren en onderhouden van servers, routers, switches, firewalls en de overall beveiliging. Denk daarnaast ook aan het onderhouden van printers en het maken en controleren van back-ups.

WERKPLEKBEHEER

Jij en jouw werknemers beschikken over diverse werkplekken met computers, laptops, tablets en printers. Het is enorm belangrijk dat de apparatuur altijd functioneert, zodat je gewoon jouw werk kunt uitvoeren. Betrouwbaarheid en het voorkomen van storingen zijn de belangrijkste doelstellingen van werkplekbeheer.

Specialistische kennis van hardware en software is vereist om werkplekbeheer goed uit te kunnen voeren. Doet zich onverhoopt toch een probleem voor, dan is adequate ondersteuning een vereiste.

VOIP

VOIP is een techniek die er voor zorgt dat je kunt bellen via internet. Je gebruikt hiervoor geen telefoonlijn meer, maar voor VOIP wordt jouw internetlijn gebruikt. Onderdelen van telefonie die voorheen alleen voor hele grote bedrijven beschikbaar waren, zijn door VOIP ook bereikbaar voor ZZP’ers en MKB’ers. Voordelig, betrouwbaar en met enorm veel functionaliteiten.

BACK-UPS

Indien er een technische storing plaatsvindt heeft dat vaak gegevensverlies tot gevolg. Een reservekopie van jouw bestanden, instellingen en programma’s zorgt er dan voor dat je terug kan in de tijd. Deze reservekopie (back-up) zorgt voor een minimum aan gegevensverlies. De frequentie is zelf te bepalen. Wij raden een back-up aan die continue doorgaat.

ADVIES

Onze specialisten brengen jouw situatie in kaart en komen met verbeteringsvoorstellen. Onze kennis helpt jouw bedrijf efficiënter opereren en hiermee winstgevender te worden. Wij hebben oplossingen voor vrijwel iedere ZZP’er en MKB’er.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op via +31 (0)85 041 01 14
of vul het formulier hieronder in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Qubit IT SLA’s

De continuïteit van jouw bedrijf is extreem belangrijk. Heb je wel eens berekend wat het jou kost wanneer jij of jouw medewerker(s) een langere periode geen gebruik kunnen maken van de IT apparatuur? Vaak loopt dit bedrag behoorlijk op. Het is dus noodzaak dat storingen worden voorkomen. Mocht er toch een storing zijn, dan is het essentieel dat deze zo snel mogelijk worden opgelost om schade aan jouw bedrijf te voorkomen.

Wat onze klanten zeggen…

Laat het ons weten als je vragen hebt.
We helpen graag.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu