SLA van Qubit,
omdat jouw apparatuur "gewoon" moet werken.

Qubit IT Service Level Agreements

De continuïteit van jouw bedrijf is extreem belangrijk. Heb je wel eens berekend wat het jou kost wanneer jij of jouw medewerker(s) een langere periode geen gebruik kunnen maken van de IT apparatuur? Vaak loopt dit bedrag behoorlijk op. Het is dus noodzaak dat storingen worden voorkomen. Mocht er toch een storing zijn, dan is het essentieel dat deze zo snel mogelijk worden opgelost om schade aan jouw bedrijf te voorkomen.

Om jou van de gewenste ondersteuning te kunnen voorzien, heeft Qubit IT vier SLA’s beschikbaar voor werkplekken en randappartuur en servers. Zo is er voor iedereen een passende oplossing beschikbaar.

Een SLA dient er voor om afspraken vast te leggen met betrekking tot de te verwachten kwaliteit en snelheid bij het voorkomen en oplossen van storingen. Je kan er voor kiezen om een abonnement met een maandelijks bedrag te betalen, waarmee je een lager tarief betaalt, of om volledig ontzorgd te worden waarbij er geen extra kosten bij komen.

SLA Platinum

SLA Platinum is een overeenkomst waarin je volledig wordt ontzorgd door Qubit IT, zowel preventief als proactief en natuurlijk wanneer er een storing optreedt. Geen onverwachte uren voor het verlenen van support en een supersnelle responsetijd van 4 uur bij calamiteiten. Alle systemen die zijn opgenomen in het SLA worden 24/7 gemonitord door Qubit IT. Op reguliere basis komt een engineer van Qubit IT op locatie om systeembeheer uit te voeren. Anti Virus en Anti Malware licenties zijn inbegrepen. Wanneer er werkzaamheden zijn buiten de SLA, ontvang je de hoogste korting voor deze uren.

SLA GOUD

Bij de SLA goud bent je volledig ontzorgd door Qubit IT. De overeen-komst bevat preventief en pro-actief beheer. Ook ondersteuning bij een storing is inbegrepen in deze overeenkomst. Er is maandelijks 1 uur support op locatie inbegrepen en is er supersnel ondersteuning beschikbaar. Heb je extra ondersteuning op locatie nodig, dan profiteer je van hoge korting op het tarief. De systemen waarvoor deze SLA is afgenomen worden 24/7 gemonitord door Qubit IT. Een engineer van Qubit IT komt op regelmatige basis op locatie om beheer-werkzaamheden uit te voeren. Ook zijn anti-virus en anti-malware inbegrepen.

SLA ZILVER

SLA Zilver is een overeenkomst waarin een Qubit IT engineer via een remote verbinding binnen 8 uur actie onderneemt op een calamiteit. De uren die hiervoor remote worden gemaakt zijn inbegrepen.
Van de uren die op locatie gemaakt worden voor een categorie II en III incident is 1 uur per maand inbegrepen. Alle systemen die zijn opgenomen in het SLA worden 24/7 gemonitord door Qubit IT. Anti
Virus en Anti Malware licenties zijn inbegrepen.

SLA BRONS

Bij de SLA zilver ben je verzekerd van remote support bij een calamiteit. De responsetijd is 8 uur, waarbinnen een engineer van Qubit IT ondersteuning biedt. De uren die op afstand worden gemaakt zijn inbegrepen bij deze overeenkomst. De werkzaamheden op locatie worden altijd bij jou in rekening gebracht. De systemen waarvoor deze SLA is afgenomen worden niet gemonitord door Qubit IT. Wel zijn anti-virus en anti-malware inbegrepen.

GEEN SLA

Indien je geen SLA afneemt, kun je uiteraard wel jouw aanvragen voor ondersteuning bij Qubit IT onderbrengen. Ook zonder SLA helpen wij je graag. Wanneer je kiest voor deze vorm van ondersteuning, dan kunnen wij geen responsetijden garanderen. We werken hiervoor steeds op basis van Best Effort. Alle uren die worden verleend aan het leveren van ondersteuning worden aan jou gefactureerd tegen het normale (non-SLA) tarief. Anti-virus en Anti-malware wordt niet geleverd en jouw systemen worden niet gemonitord door Qubit IT.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op via +31 (0)85 041 01 14
of vul het formulier hieronder in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Wat onze klanten zeggen…

Laat het ons weten als je vragen hebt.
We helpen graag.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu