Introductie actie

Leuk dat u meer wilt weten over onze cadeau’s voor u! Op deze pagina vindt u de informatie die u nodig hebt om het beste cadeau voor uw bedrijf te kiezen. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Wij staan voor u klaar.

Cadeau 1

Cadeau 1 is een gratis besparingsscan voor uw printkosten. Wij installeren een klein stukje software in uw netwerk, waarbij deze bijzondere tool 30 dagen lang het printgedrag van uw gehele organisatie in kaart brengt. Aan de hand van de uitkomst van de metingen, volgt er een advies waarmee in bijna alle gevallen zeker 30% kan worden bespaard op uw printkosten. Deze scan kost normaal gesproken € 279,- maar is tijdens de introductie actie gratis.

Cadeau 2

Voor bijna iedere ondernemer en hun medewerkers is de computer tegenwoordig een onmisbaar gereedschap. Heeft u zichzelf weleens afgevraagd wat het u kost als u de computer of laptop een bepaalde tijd niet kunt gebruiken omdat deze niet functioneert? Een professionele ICT dienstverlener zorgt voor pro-actief beheer en voorkomt hiermee problemen en dus down-time. Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze pro-actieve beheerwerkzaamheden, dan krijgt u de eerste drie maanden helemaal gratis en hoeft u ook geen eenmalige kosten te betalen!

Cadeau 3

Heeft u nog geen eigen hosting ruimte, nog geen URL (www.uweigendomein.nl) of e-mailadres dat eindigt op uw bedrijfsnaam ([email protected])? Pak dan dit cadeau en u heeft voor een jaar gratis een hostingpakket inclusief domeinnaam. Onze hosting wordt gedaan op snelle servers met SSD schijven en wij verzorgen iedere nacht de back-ups zodat uw e-mail altijd veilig is.

Heeft u een keuze kunnen maken?

Zodra het u gelukt is een keuze te maken tussen de verschillende cadeau’s, dan kunt u ons dat laten weten door het formulier in te vullen.

Heeft u hulp nodig? Neemt u dan contact met mij of mijn medewerkers op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Uw keuze
Select an option

Op deze actie zijn specifieke voorwaarden van toepassing. Om van deze actie gebruik te kunnen maken dient u akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Actie voorwaarden

  1. Per bedrijf (KvK nummer) kan er één cadeau worden gekozen.
  2. Qubit IT behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen personen en/of bedrijven uit te sluiten van deelname, ook na inschrijving.
  3. Er is pas daadwerkelijk sprake van acceptatie en recht op een van de cadeau’s op het moment dat dit door een medewerker van Qubit IT schriftelijk is bevestigd. De bevestiging van de ontvangst van de keuze is niet bindend.
  4. De actie is geldig tot en met 31 maart 2020. Inschrijvingen na deze datum worden niet meer geaccepteerd.
  5. Qubit IT verbindt zich er aan het cadeau binnen 3 maanden na acceptatie te leveren, danwel uit te voeren.
  6. Op alle aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden en de SLA van toepassing en door een cadeau aan te vragen verklaart u zich automatisch akkoord met beide documenten.
  7. Qubit IT bewaart uw gegevens volgens de geldende wetgeving. Uw gegevens worden gebruikt voor interne marketinguitingen en communicatie. U kunt zich te allen tijde afmelden door de link ‘uitschrijven’ in de e-mail te gebruiken.
Menu